Us podeu imaginar la vida al Vallès els anys vint del segle passat? És a aquella època que es remunten els inicis de l’activitat com a restauradors de la família Garcia-Carreté, propietària del famòs restaurant Can Rectoret.

Va ser l’avi Rectoret qui va començar a oferir menjars a la casa de camp als tractants de bestiar de la zona. Als anys 30, els empresaris tèxtils, caçadors i pintors de la zona van començar a acostar-se a la masia, que ja tenia algunes estances de la casa condicionades com a menjadors.

L’evolució va ser progressiva i la transformació definitiva va arribar de la ma del Seat 600 a principis dels anys 60. La Masia és una joia arquitectònica del segle XVI que conserva la seva estructura original. La reconversió de les antigues estances de la Masia en menjadors, permet gaudir de sis espais completament diferents per tot tipus de esdeveniments.

La família Rectoret, ha apostat sempre per la cuina tradicional catalana, elaborada amb la selecció dels millors productes. Per als seus propietaris, és essencial conèixer el producte i la procedència de la matèria prima per a estar segurs d’oferir la màxima qualitat als seus clients i amics.

Avui en dia, Can Rectoret és una de les masies restaurant més reconegudes de Catalunya.

Veniu i feu amb nosaltres un viatge pel segle XX a traves de la seva gastronomia.

Un dels secrets millors guardats de la masia és el seu celler-bodega on us recomanem una visita privada.

El Didac, el Diego i la Maite,

La tercera i la quarta generació de la família, amb la seva dedicació pel restaurant, han fet de Can Rectoret una visita obligatòria per qualsevol que vulgui conèixer l’autèntica cuina tradicional catalana amb sabor familiar.

Us hi esperem!